måndag 12 april 2010


God kväll mina vänner!

Nu sitter jagi lobbyn på hotellet och skriver till er lite om våran mycket spännande dag. Vi började åka till shikapur garden vid ett tiden på eftermiddagen idag och anlände på hotellet igen vid åtta på kvällen. Våran bil färd till plantaget tog ca två timmar tror jag, man har inte koll på så mycket mer än trafiken och allt annat runt omkring sig när man åker bil i Indien =) tutan går nämligen het och trafiken består av allt från kossor till cyklister.
När vi anlände på the plantaget fick man en liten inblick i arbetet som utfördes av theplockarna då vi gick ut på the fältet och fick se buskarna och även prova hur de är att bära deras arbets utrustning som bestod av en tyg påse man placerade på huvudet och hade bakom ryggen.
Vi fortsatte med att besöka den fabrik som blev övergiven under the krisen och som dom nu håller på att rusta upp igen. Vi besökte även bostadsområdet på the plantaget vilket var en riktig upplevelse, folket är väldig gästvänlig. Jag, Fredrik och Emil lirade lite boll med grabbarna =)

2 kommentarer:

  1. Spöade ni dom i boll?

    SvaraRadera
  2. Gert-Åke Benson13 april 2010 kl. 01:11

    Verkar vara varmt och mycket tutande i trafiken!

    Ha de så bra!

    SvaraRadera